Tiket dana za utorak 30. mart

Danas su sve oči uprte u duel Srbije protiv Azerbejdžana, na gostovanju u Bakuu. Pored toga, ima i još nekoliko zanimljivih duela reprezentacija. U saradnji sa Top Bet kladionicom pripremili smo Tip dana i sastavili Tiket dana sa predlozima za klađenje.

Azerbejdžan – Srbija

 2-2&2+ (kvota 2.55)

Srbija je odlično startovala kvalifikacije pobedom nad Irskom i nerešenim rezultatom protiv Portugala, pa je gostovanje u Bakuu odlična prilika da nastave sa dobrim rezultatima. Predlog za klađenje je na pobedu Srbije i na poluvremenu i na kraju uz najmanje dva gola na meču.

Luksemburg – Portugal

2-2&4+ (kvota 3.55)

Portugal mora da iskoristi ovu utakmicu i da nadoknadi ispuštenu prednost koju su imali protiv naše reprezentacije. Kristijano Ronaldo će sigurno imati motiv više, nakon sporne situacije o kojoj priča ceo svet. Predlog za klađenje je na pobedu Portugala i na poluvremenu i na kraju uz najmanje četiri gola na meču.

Vels – Češka

Česi su trenutno vodeća ekipa u grupi, dok Velšani imaju utakmicu manje i poraz od Belgijanaca. Predlog za klađenje je na jedan do tri gola u oba poluvremena.

Crna Gora – Norveška

Komšije dočekuju Norvešku na čelu sa Halandom. Crna Gora je odlično stratovala ove kvalifikacije i imaju dve pobede iz dva meča, da li i večeras mogu do iznenađenja? Predlog za klađenje je na najmanje jedan gol u prvom i jedan gol u drugom poluvremenu.

Odigrajte tiket na sajtu TOP BET.

Napišite komentar

view all comments