Tiket dana za subotu 27. mart

Nastavljamo sa drugom rundom kvalifikacija za Svetsko Prvenstvo u Kataru 2022. godine. U centru pažnje je duel Srbije i Portugala, a mi smo spremili našu prognozu. U saradnji sa Top Bet kladionicom pripremili smo Tip dana i sastavili Tiket dana sa predlozima za klađenje.

Srbija – Portugal

 1x&2-3 (kvota 4.05)

Srbija je odlično startovala pobedom nad Irskom i sa novim slektrorom imaju puno pravo da se nadaju dobrom rezultatu večeras, uprskos tome što im dolazi jedna od najjačih ekipa na svetu na čelu sa Kristijanom Ronaldom. Predlog za klađenje je dupla šansa na Srbiju uy dva do tri gola na meču.

Rusija – Slovenija

GG (kvota 2.15)

Slovenija je puna samopouzdanja nakon pobede nad Hrvatskom, a isto tako i Rusija koja je bila bolja od Malte. Predlog za klađenje je da oba tima daju gol.

Norveška – Turska

Turska je ostvarila veliku pobedu protiv Holandije u prvom kolu, ali sada idu na megdan Halandu i ekipi. Predlog za klađenje je na najmanje jedan gol u prvom i drugom poluvremenu.

Češka – Belgija

Oba tima su zabeležila ubedljive pobede i ovo će biti jako neizvestan duel uz blagu prednost Belgijancima. Predlog za klađenje je na pobedu Belgije.

Odigrajte tiket na sajtu TOP BET.

Napišite komentar

view all comments