Tiket dana za subotu 23. januar

Subota je definitivno najbolji dan za klađenje. Očekuje nas veliki broj zanimljivih utakmica, a mi smo izdvojili nekoliko koje se moraju naći na tiketu. U saradnji sa Top Bet kladionicom pripremili smo Tip dana i sastavili Tiket dana sa predlozima za klađenje i Top kvotama.

Sautempton – Arsenal

I1+&II1+ (kvota 1.75)

U pitanju je šesnaestina finala FA kupa, a znamo koliko je on bitan u Engleskoj. Predlog za klađenje je na najmanje jedan gol u prvom poluvremenu i najmanje jedan gol u drugom.

Milan – Atalanta

I1-3&II1-3 (kvota 1.95)

Derbi meč u Italiji gde Milan dočekuje odličnu Atalantu sa prve pozicije i u punom sastavu posle nekoliko problema koje su imali. Predlog za klađenje je na jedan do tri gola u oba poluvremena.

Fiorentina – Krotone

Lepa kvota na domaćina koji bi trebalo da ispuni očekivanja na današnjem meču. Vlahović je proglašen za igrača meseca i u odličnoj je golgeterskoj formi. Predlog za klađenje je na pobedu Fiorentine.

Sevilja – Kadiz

3+ (kvota 2.20)

Kadiz je pojačan dolaskom Šaponjića, pa se očekuje da odmah dobije priliku uz Negreda, a samim tim očekujemo i golove na ovom meču. Predlog za klađenje je na najmanje tri gola na meču.

Odigrajte tiket na sajtu TOP BET.

Napišite komentar

view all comments