Tiket dana za subotu 20. februar

Novi vikend, nova uzbuđenja na fudbalskim terenima. Očekuje nas nekoliko derbija i sjajnih utakmica za klađenje. U saradnji sa Top Bet kladionicom pripremili smo Tip dana i sastavili Tiket dana sa predlozima za klađenje.

Liverpul – Everton

I1+&II2+ (kvota 2.45)

Gradski derbi grada Liverpula! Da li Everton može da iskoristi lošu formu „redsa“? Na tabeli ih deli samo tri boda i ovo se sada svelo na borbu za Ligu Evrope. Predlog za klađenje je na najmanje jedan gol u prvom poluvremenu i najmanje dva gola u drugom poluvremenu.

Ajntraht Frankfurt – Bajern Minhen

GG&3+ (kvota 1.55)

Naši Luka Jović i Filip Kostić dočekuju vodeću ekipu Bundeslige na čelu sa Levandovskim. Da li mogu da ih ugroze? Predlog za klađenje je da oba tima daju gol i najmanje tri gola na meču.

Atletiko Madrid – Levante

I1 (kvota 1.62)

Atletiko mora da pobedi, pošto im se gradski rival Real ozbiljno priblićava na tabeli. Situacija sa virusom u ekipi se polako smiruje. Predlog za klađenje na pobedu „jorgandžija“.

Sasuolo – Bolonja

Mihajlović će imati teško gostovanje danas, ali je njegova ekipa u dobroj formi, pa trebati očekivati ozbiljan otpor da pruže domaćoj ekipi. Predlog za klađenje je da oba tima daju po gol.

Odigrajte tiket na sajtu TOP BET.

Napišite komentar

view all comments