Tiket dana za sredu 24. mart

Dočekali smo i start kvalifikacija za Svetsko Prvenstvo u Kataru 2022. godine. Sve oči su uprte u našu reprezentaciju, koja dočekuje Republiku Irsku. U saradnji sa Top Bet kladionicom pripremili smo Tip dana i sastavili Tiket dana sa predlozima za klađenje.

Srbija – Republika Irska

1 (kvota 1.78)

Meč koji smo dugo čekali, sa sve novim selektorom na klupi. Uzdamo se u naše „Orlove“ i verujemo da Srbija može večeras do pobede na stadionu „Rajko Mitić“. Predlog za klađenje je na pobedu Srbije.

Francuska – Ukrajina

1&3+ (kvota 1.95)

Sa raspoloženim Mbapeom, Francuska je apsolutni favorit na današnjem meču protiv Ukrajine. Predlog za klađenje je na pobedu Francuske uz najmanje tri gola na meču.

Belgija – Vels

Najbolje rangirana selekcija na svetu dočekuje ekipu Velsa, koja na čelu sa Geretom Bejlom uvek pruža dobre partije. Predlog za klađenje je na najmanje po jedan gol u oba poluvremena.

Slovenija – Hrvatska

Derbi meč sa naših prostora. Hrvatska jeste favorit i u poslednjih pet mečeva sa Slovenijom ima skor od tri pobede i dve nerešene utakmice. Predlog za klađenje je na jedan do tri gola u oba poluvremena.

Odigrajte tiket na sajtu TOP BET.

Napišite komentar

view all comments