Tiket dana za sredu 13. januar

Fantastična ponuda ove srede. Nekoliko utakmica regularnih kola, a imamo i utakmice Super Kupa uz dva derbija. U saradnji sa Top Bet kladionicom pripremili smo Tip dana i sastavili Tiket dana sa predlozima za klađenje i Top kvotama.

Totenhem – Fulam

I1+&II1+ (kvota 1.66)

Fulam nikako da pobegne iz opasne zone, a teško će moći to da urade danas protiv Murinjovog Totenhema. Predlog za klađenje je na najmanje jedan gol u oba poluvremena.

Juventus – Đenova

1&2-4 (kvota 2.35)

U pitanju je meč italijanskog Kupa. Videćemo sa kojim će sastavom izaći „Stara dama“, ali u svakom slučaju su veliki favoriti na ovom meču. Predlog za klađenje je na pobedu Juventusa iz dva do čeitir gola na meču.

Real Sosijedad – Barselona

Derbi meč u utakmici polufinala španskog Super Kupa. Ovo je bitno takmičenje u Španiji i neće se unapred predati ni jedni ni drugi. Predlog za klađenje je na jedan do tri gola u oba poluvremena.

PSŽ – Marsej

1&3+ (kvota 1.90)

Finale francuskog Super Kupa. Parižani sa novim trenerom Poketinom, koji ima priliku da već sada dođe do svog prvog tofeja u novom klubu. Predlog za klađenje je pobeda PSŽ-a uz najmanje tri gola na meču.

Odigrajte tiket na sajtu TOP BET.

Napišite komentar

view all comments