Terzić: ,,Uradiću sve što je u mojoj moći da se Šilja Pešić narednog leta vrati u Crvenu zvezdu”

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić otkrio zašto se bivši napadač crveno-belih, Aleksandar Pešić nije vratio u klub prošlog leta.

“Šilja Pešić je profil igrača kakav je potreban Crvenoj zvezdi. Zamislite koliko mi njega cenimo kada smo ga pre pet godina platili 750.000 evra, odnosno toliko smo uložili u njegovo obeštećenje. To je kao kada bismo za nekog igrača danas dali 2.000.000 evra. Eto, toliko smo verovali u Pešića”, počeo je Terzić.

Greatodds

U tom periodu u Zvezdi, Pešić je postigao 25 golova i pokazao da ume da se nosi sa očekivanjima.

“On je za mene profil igrača kakav je potreban Crvenoj zvezdi. Uradiću sve što je u mojoj moći da se Šilja Pešić narednog leta vrati u Crvenu zvezdu.”

Posao neće biti nimalo lak. Pešić ima ugovor sa Karagumrukom do leta 2023. godine, a u turskim medijima se već piše da su za njega zainteresovani i Fenerbahče i lider prvenstva Trabzon.

“Ovog leta nije bilo realno da se Pešić vrati. Imao je neke lične razloge zbog kojih nije mogao da prihvati našu ponudu. Ja sam to uvažio, ali ponavljam, uradiću sve da narednog leta dođe u Crvenu zvezdu”, poručio je Terzić.

Zvezda naciljala novo pojačanje!

Napišite komentar

view all comments