Terzić još jednom govorio o Borjanu i Stankoviću: Potrebni su Zvezdi!

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, još jednom je govorio o Dejanu Stankoviću i Milanu Borjanu i o njihovom navodnom sukobu, nakon čega je kapiten crveno-belih izrazio želju da napusti klub.

“To nije bio sukob… To je zvezdaška reakcija nezadovoljstva posle izgubljenih bodova. Bio bih zabrinut da su bili ravnodušni. Ne može Zvezda da bude ravnodušna kada izgubi dva boda. Čarke su normalne u fudbalu. Ali ako smo ozbiljan klub i dođe do nepremostivog sukoba mora da se ispoštuje hijerahija. Uvek je u sukobu trenera i igrača klub na strani trenera. Tako se čuva sistem. Nije bilo sukoba do te mere da ne može da se prevaziđe. Puls je na 200, znam da je vama u medijima to interesantno da pišete. Sve ostaje isto. Stanković ostaje trener, Borjan je za mene najbolji golman koji je branio u Zvezdi poslednjih decenija. On je nosilac i stub ekipe, lider u svlačionici, potreban je Zvezdi”, rekao je Terzić za “Mozzartsport”.

Greatodds

Govorio je i o statusu kapitena i prvog golmana ekipe Milana Borjana.

“On ima ugovor na još godinu i po dana. Imamo princip, retko kada nudimo nove ugovore igračima koji imaju stare ugovore koji važe još 18 meseci, kakav je slučaj kod Borjana. Ja bih voleo da on ostane do kraja karijere i učiniću sve da se to desi. Učiniću sve da on bude zadovoljan i srećan”, rekao je Terzić.

Ostaje da se vidi kakav će biti rasplet i da li će Stanković i Borjan uspeti da prevaziđu sve prepreke.

Falko blizu povratka u Italiju!

Napišite komentar

view all comments