SVE JE DOGOVORENO: Prijović će postati novi igrač Crvene zvezde, ali postoji jedan problem!

Izgleda da konačno imamo rešenje situacije oko Aleksandra Prijovića! Crvena zvezda će morati još malo da se strpi pošto je Prijović u pregovorima sa Al-Itihadom oko raskida ugovora, a čim se to završi, on će staviti potpis na trogodišnju saradnju sa crveno-belima.

Prijović u Zvezdu stiže za platu od oko tri miliona evra, bez bonusa, a to je značajno manje nego što je u prethodnom periodu dobijao u Saudijskoj Arabiji. Al-Itihad mu je davao godišnju platu od 5,3 miliona evra i zbog toga su već duže vreme pokušavali da se rastanu sa njim, kako bi rasteretili svoj budzet.

Sve bi moglo da se razvuče još dve do tri nedelje, a do tada na stadionu „Rajko Mitić“ moraju strpljivo da čekaju i tako verovatno bez njega krenu u start kvalifikacija za Ligu šampiona.

Tako će protiv Makabija iz Haife ili Kairata napada predvoditi Milan Pavkov, možda i Ohi Omužianfo iz Moldea, a nakon toga bi okosnicu napada definitivno činio Aleksandar Prijović koga su želeli i u Solunu, što bi značilo povratak u PAOK, ali je šansa realnija da obuče crveno-beli, nego crno-beli dres.

Napišite komentar

view all comments