ŠTOPER PARTIZANA: Priželjkivao sam taj Lester da dođe i da se napuni stadion!

Crnogorski štoper Igor Vijačić je u intervjuu za Mondo izjavio da je zadovoljan završenom polusezonom u Superligi Srbije.

Pored toga, on se dotakao i Lige konferencije i izrazio zadovoljstvo žrebom, iako je imao jednu želju.

Greatodds

“Sad kad gledamo sa ove tačke gledišta, moramo da budemo zadovoljni, ali mi smo na pripremama i radili i pripremali se za ovo što nas je čekalo u dugačkoj polusezoni. Bilo je puno utakmica, što Evropa, što domaće prvenstvo. Prvi smo na tabeli, prezimili smo u Evropi i moramo da budemo zadovoljni. Da li je to moglo da bude sa većom bodovnom razlikom, sigurno da jeste, ali nemoguće je da pobedite svaku utakmicu.”

On je optimista po pitanju duela sa Spartom iz Praga u Ligi konferencija, ali je otkrio da je priželjkivao atraktivnijeg protivnika.

“Uvek je lepo kad vam dođe neki jak protivnik, tipa Lester ili Marsej, koji su klubovi sa velikom istorijom. Sa te neke navijačke strane sam priželjkivao taj Lester da dođe, da bude atraktivan protivnik i da se napuni stadion. Ali opet, ovako gledano, zadovoljan sam žrebom i mislim da imamo šanse da prođemo dalje”, rekao je fudbaler Partizana.

STANOJEVIĆ DEMANTUJE: Zaista sam iznenađen onim što se pojavilo u medijima. To je potpuna neistina!

Napišite komentar

view all comments