Stigla ponuda za Babića: Stanković rekao NE!

Stigla je nova ponuda na adresu Crvene zvezde posle interesovanja Brage i Gimareša za srpskog defanzivca zainteresovana je i ekipa Šarloa.

Prvo se javila Braga, sa odličnim uslovima i željom da za 1.300.000 evra kupi Srđana Babića, ali su u Ljutice Bogdana odugovlačili sa konačnim odgovorom. Na kraju je klub sa obala Atalanskog okeana odustao. Potom je Vitorija Gimaraeš poslala ponudu za Srđana Babića, ali ista nije ozbiljno uzeta u razmatranje.

Ipak, poslednje informacije sa Marakane govore da Zvezdin šef stručnog štaba planira da Srđan Babić ima ozbiljnu ulogu u ovoj sezoni. Naime, na adresu Crvene zvezde stigla je treća ponuda za momka iz Banjaluke rođenog 1996. godine. Istina, ne tako izdašna kao ona Bragina, ali vrlo primamljiva, uzimajući u obzir oseku izlaznih transfera Crvene zvezde.

Predložili su Crvenoj zvezdi da pozajme Babića na godinu dana, i da za tu opciju plate 300.000 evra. Takođe, Šarlroa je želela da u ugovor o transferu sa Crvenom zvezdom unese opciju o obaveznoj kupovini u iznosu od 1.000.000 evra. Vagali su na Marakani, ali su brzo poslali negativan odgovor na adresu belgijskog kluba.

Presudio je stav trenera Dejana Stankovića, koji je čelnicima Crvene zvezde rekao da mu je štoper Babićevih karakteristika i kvaliteta potreban za nastavak sezone.

Napišite komentar

view all comments