Stefanović pred Zvezdu: ,,Mi ćemo se potruditi da odigramo našu najbolju moguću utakmicu”

Trener FMP-a Nenad Stefanović pred duel sa Crvenom zvezdom ističe da će njegovi izabranici pokušati da odigraju najbolji mogući meč.

FMP u 13. kolu ABA lige u nedelju od 12.00 dočekuje Zvezdu u hali u Železniku.

Greatodds

“Zahvaljujući izvanrednim rezultatima koje smo napravili u prvih 12 kola, obezbedili smo lepu priliku da u naredna dva meča sa jednim od najboljih timova u ABA ligi odigramo rasterećeno i sa velikom željom da se široj košarkaškoj javnosti predstavimo u što boljem svetlu”, rekao je Stefanović.

“Crvena zvezda, pored toga što je prvak ABA lige i učesnik Evrolige, mislim da trenutno igra najbolju košarku. Ne samo u ABA ligi, već i u Evroligi iz nedelje u nedelju pokazuje da bez ikakvih problema može da pobeđuje najbolje evropske timove i da se nosi sa njima na najbolji mogući način. Njih predvodi jedan od najuspešnijih trenera na ovim prostorima i nema mnogo stvari u kojima su loši, pogotovo defanzivno”, rekao je Stefanović za kluspski sajt.

FMP ovaj duel dočekuje sa skorom od 10-2 i bez poraza na domaćem terenu, dok je Zvezda trenutni lider na tabeli ABA lige sa učinkom od 11 pobeda i jednog poraza.

“Mi ćemo se potruditi da odigramo našu najbolju moguću utakmicu, bez pritiska i da probamo da vidimo gde smo u odnosu na jedan tako kvalitetan tim. Voleo bih da pozovem publiku da dođe u što većem broju na utakmicu u nedelju, s obzirom da će utakmica imati i humanitaran karakter i da će celokupan prihod od karata ići za lečenje devojčica Lane i Lenke. Jedan od poziv da bude puna hala, da uživamo svi u dobroj atmosferi i nadam se dobroj utakmici””, istakao je trener FMP-a.

Napišite komentar

view all comments