Stefanović nakon Zvezde: ,,Čestitam im na zasluženoj pobedi, ne mogu da kažem da sam zadovoljan jer smo izgubili 25 razlike”

Trener FMP Nenad Stefanović nema šta da zameri igračima uprkos ubedljivom porazu od Crvene zvezde u derbiju 13. kola ABA lige (98:74).

Panteri su najprijatnije iznenađenje regionalnog takmičenja. Pred okršaj sa šampionom i liderom (11-1) imali su skor 10-2, ali nisu uspeli da pariraju u Železniku.

Greatodds

Ne treba mnogo pričati o Crvenoj zvezdi i kvalitetu koji poseduju. Čestitam im na zasluženoj pobedi, ne mogu da kažem da sam zadovoljan jer smo izgubili 25 razlike. U ovom trenutku dali smo blizu svog maksimuma, ovo je takav protivnik da su dovoljne dve greške u odbrani i napadu da utakmica ode iz naših ruku. Mi smo naš cilj odavno ispunili, možda za celu sezonu, ali svakako za polusezonu. Okrećemo se sada narednim okršajima gde je realno tražiti šansu„, poručio je Stefanović.

Da li su igrači “izgoreli” u želji?

Moguće je. Možda smo hteli previše u momentu protiv prvoplasiranog tima ABA lige. Dobro smo otvorili prvu četvrtinu i možda je trebalo rezultat da bude dva poena u našu korist. A onda smo počeli da gubimo kontrolu i eto… Ne mogu igračima ništa da zamerim“.

FMP u sledećem kolu čeka još jedan težak meč, protiv Budućnosti.

Ovo je dobra priprema za nas, jer već u narednom kolu igramo protiv Budućnosti, još jednog dobrog protivnika. Videli ste koji su igrači završili meč, bili su to sve momci od 18-19 godina. Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da igraš protiv najboljih“, poručio je Stefanović.

Napišite komentar

view all comments