STANOJEVIĆ O ASANU: Njegov odlazak bio je šok za sve nas!

Japanski fudbaler je mnoge ostavio u šoku kada je odlučio da napusti crno-bele, a sada se tim povodom oglasio i šef stručnog štaba Partizana Aleksandar Stanojević.

Takuma Asano ne prestaje da bude glavna tema ovih dana u Humskoj i čitavoj sportskoj javnosti u Srbiji. Mnogi igrači su kritikovali Asana, ali ne i trener Stanojević koji je izjavio sledeće:

„Njegov odlazak bio je šok za sve nas. Pogotovo što nije davao nikakve naznake da će se to desiti. Igrači su dali neke izjave da su razočarani i razumem ih, jer znam koliko ga vole, koliko veruju u njega i svesni su da je važan deo ove naše priče“, rekao je trener Partizana.

Dodaje da Japancu zamera samo jednu stvar:

„Ja o Asanu ne mogu da kažem nijednu lošu reč! Bio je izuzetan profesionalac, odavno nisam upoznao takvog. Nije prijatno to što se desilo, ali razumem ljudske različitosti, drugačije kulture. On je imao mogućnost da o svemu priča sa nama, nije to uradio, mogao je i da obavesti klub u poslednjih 15 dana, da pošalje pismo upozorenja, ali ni to nije učinio. To je jedina zamerka koju imam za njega. Mogli smo da probamo da rešimo problem. Moramo da shvatimo da smo svi mi različiti, u Japanu šef stanice kad mu voz kasni dva minuta hoće da izvrši samoubistvo. Žao mi je, mnogo će nam nedostajati“, zaključio je Stanojević.

Napišite komentar

view all comments