STANOJEVIĆ DEMANTUJE: Zaista sam iznenađen onim što se pojavilo u medijima. To je potpuna neistina!

Informacija da je Aleksandar Stanojević doneo odluku da na kraju sezone napusti Partizan, uzburkala je javnost u Srbiji, pogotovo među pristalicama crno-belih.

Sada se oglasio i sam strateg crno-belih, a ima veze sa svojim statusom, niti je bilo šta saopštio čelnicima crno-belih u odnosu na ono što je već poznato, a to je da se još uvek ne zna da li će ostati u Humskoj čak i ukoliko se osvoji titula.

Greatodds

Vrata su otvorena i konačan epilog će zavisiti od mnogo faktora, koji u ovom momentu ne mogu da se predvide, ali, jedno je jasno,

Stanojević uživa apsolutno poverenje uprave, nastaviće pregovore o novom ugovoru posle praznika, jer u klubu ne žele da ga puste, napominjući da na njega računaju na duže staze i imajući u vidu kakve je rezultate ostvario sa crno-belima.

Stanojević je demantovao da je doneo bilo kakvu odluku o odlasku iz Partizana.

Zaista sam iznenađen onim što se pojavilo u medijima, To je potpuna neistina – kaže Aleksandar Stanojević za Telegraf. – Šokiran sam, jer niti sam doneo bilo kakvu odluku, niti sam bilo kome rekao da odlazim iz Partizana. Nekoliko puta sam ponovio da rad u klubu troši i da nisam siguran u vezi sa budućnošću, ali nikakve odluke nisam donosio i ne znam šta da mislim kada se ovo pojavilo u javnosti. U momentima kada treba da angažujemo pojačanja, da produžimo ugovore sa igračima koji su već u timu, pa i sam vodim pregovore o nastavku saradnje, koji će biti intenzivirani odmah posle praznika – pojavljuje se ovako nešto?! Ponavljam – potpuna neistina.”

STANOJEVIĆ: Nisam spreman za potpis novog ugovora!

Napišite komentar

view all comments