Stanković: “Veliki klub, velika očekivanja, velike su i varnice”!

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković konačno se oglasio o sukobu koju je u prethodnom periodu potresao crveno-bele.

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković konačno se oglasio i progovorio o sukobu koju je u prethodnom periodu potresao crveno-bele. Crvena zvezda je skupo platila remi s Radnikom (1:1), jer je posle utakmice došlo do sukoba na relaciji trener-kapiten.

Greatodds

Naime, Dejan Stanković je osuo žestoku paljbu po svojim izabranicima i tom prilikom nije birao reči. U jednom momentu to je otišlo predaleko, pa je kapiten Milan Borjan ustao i zatražio od Stankovića da ne priča tako o timu.

Epilog svega je Borjanova najava odlaska iz Zvezde, a trener Dejan Stanković je sada progovorio o toj situaciji:

“Veliki klub, velika očekivanja, velike su i varnice. Te varnice treba uvek da ostanu u svlačionici. Meni se sviđa kada je reakcija, znači da nam je svima krivo. Ako ne uspemo da pobedimo, znači da nam je svima krivo. Bilo bi baš teško i ružno da se svi istuširamo, da svako ode kući kao da ništa nije bilo i da se pređe lagano preko nekog neuspeha i nepobeđene utakmice” – rekao je Dejan Stanković.

“Jednostavno gde je jaka svlačionica, treba da budu i jake varnice, ali da ostanemo grupa kao što jesmo i da idemo napred, da se izvuku pouke, da se izvuku greške, da se ojača kao grupa, a mi smo to toliko puta i pokazali. Što se tiče toga, ja ne brinem nikako. Jaka je i dalje grupa, jaka je svlačionica i treba da bude tako” – jasan je Dejan Stanković. Time je stavio tačku na ovu agoniju mišljenja o svađi u svlačionici Crvene zvezde.

Ivanić najbolji fudbaler Zvezde u 2021.!

Napišite komentar

view all comments