SRBIJA NEĆE SPAVATI: Drama oko Novaka traje, a evo kada će biti doneta odluka!

Novak Đoković je još uvek zarobljen na aerodromu u Melburnu.

Odluka o tome hoće li mu biti dopušteno da uđe u Australiju znaće se tek oko 10 časova ujutru po lokalnom vremenu, odnosno oko 23 časa po našem vremenu. Tada će definitivno biti poznat epilog ove nezapamćene drame i sramote.

Greatodds

Novak je zadržan na aerodromu, jer je navodno podneta aplikacija za pogrešnu vizu, u okviru koje nisu moguća medicinska izuzeća od vakcine protiv koronavirusa.

Uskoro ćemo saznati hoće li Đoković imati priliku da deseti put u karijeri osvoji Australijan open koji počinje 17. januara i dođe do svoje 21. grend slem titule, pa i zvanično postane najbolji igrač ikada, iako svi dobro znamo da on to već jeste!

Informacije pristižu iz minuta u minut, čak su mu i telefon oduzeli, a prema poslednjim informacijama, nakon tri sata mobilni mu je konačno vraćen. Na Tviteru se pojavila kampanja pod hashtagom #FreeNovak i sve više se navijača priključuje tome širom sveta!

Povodom ovoga, oglasio se i njegov otac Srđan!

“Kod njega niko ne može da uđe”, rekao je Srđan Đoković, otac aktuelnog šampiona Australijan opena za “B92”. “Ispred njegove sobe se nalaze dva policajca.”

Nakon toga se ponovo oglasio i za “Sputnjik” istakao:

“Nemam pojma šta se događa, drže mi sina u zarobljeništvu pet sati!”

Istakao je da treba sve alarmirati kako bi Novak bio pušten i da se izađe na ulice.

“Ovo je borba za slobodarski svet, ovo nije samo borba za Novaka, već borba za ceo svet! Ako ga ne puste za pola sata, skupićemo se na ulici, ovo je borba za sve”, rekao je Novakov otac.

Čak se i predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio povodom ovoga i saopštio kako se čuo telefonom sa Novakom.

“Upravo sam završio telefonski razgovor sa Novakom Đokovićem. Rekao sam našem Novaku da je cela Srbija uz njega, a da naši organi vlasti preduzimaju sve mere kako bi maltretiranje najboljeg tenisera sveta u najkraćem mogućem periodu bilo prekinuto. U skladu sa svim normama međunarodnog javnog prava Srbija će se boriti za Novaka Đokovića, za pravdu i istinu”, napisao je Vučić i rekao da je Novak jak, onakav kakvog ga znamo.

Ostajemo budni zajedno sa vama i pratimo dešavanja u Australiji! Verujemo da će svetski broj jedan pobediti i ovu borbu i izaći iz ovoga kao heroj i tako prkositi svima koji su uperili prstom u njega!

Nažalost, na kraju smo ipak došli do vesti da Novaku neće biti dozvoljen ulazak u Australiju i da će biti vraćen za Srbiju!

NAJNOVIJA ŠOKANTNA VEST: Novaka Đokovića vraćaju za Srbiju! Ništa od Australijan opena!

OVAKO JOŠ NIKO NIJE IZVREĐAO NOVAKA: Pljunuo si svima u lice, uništićemo te!

Napišite komentar

view all comments