SPORTING HIHON: Đurđevića ne puštaju za manje od 6.000.000 evra!

Španci su zamislili jednu cenu, ali će morati da prodaju Đurđevića za mnogo manju cenu od prvobitne. U klauzuli su naglasili da je otkupna cena čak 25 miliona evra, jasno je da od toga nema ništa i da će u slučaju bivšeg napadača Partizana, Sporting iz Hihona morati da se zadovolji sa četiri puta manjom sumom.

Da je klub iz Hihona uspeo da se domogne Primere, druga cifre bi se pominjale, dok ovako, Uroš Đurđević trenutno ne zna svoj status. Interesovanje Majorke je poznato, ali veliki problem može da bude cifra. Evo šta je izjavio sportski direktor kluba Havi Riko.

„Ne želim da govorim o ciframa, ali Đurđevića nećemo da pustimo za manje od 6.000.000 evra. Njegova vrednost je i mnogo veća“, rekao je Riko.

On je naglasio da će klub prodati samo jednog igrača, a kako je Manu Garsija viđen da ostane u klubu, taj jedan trebalo bi da bude upravo Đurđević koji je postigao čak 22 od ukupno 37 golova koliko je ekipa iz Hihona postigla u Segundi u prošloj sezoni.

Činjenica je da ovaj igrač vredi mnogo više i da može da se dokaže igranjem u La Ligi. U nekim varijantama, pominjao se i povratak u Partizan, ali je pitanje koliko je to realna opcija za klub iz Humske…

Napišite komentar

view all comments