ŠOKANTNO: Imobile otkrio šta se dešavalo nakon meča sa Torinom!

Torino je preživeo još jednu sezonu u Seriji A, zahvaljujući na neki način i svom bivšem igraču, koji je promašio penal na meču koji je završen nerešenim rezultatom.

„Bikovi“ su odigrali 0:0 sa Laciom, a Ćiro Imobile je direktno uticao na ostanak u ligi svog nekadašnjeg kluba. Jedan od najboljih strelaca Italije je promašio penal za pobedu u 84. minutu, a njegov šut je završio na okviru Siriguovog gola.

Nakon meča su se desile neke stvari u svlačionici koje se sve do sada nisu razotkrile. Naime, predsednik Torina Urbano Kairo se sukobio sa Imobileom, direktno optužujući napadača da je igrao pozitivan protiv Torina u kontroverznom meču u novembru mesecu prošle godine.

„Svi znaju ko je Ćiro Imobile. Na, ali pre svega van terena. Mogu prihvatiti kritiku kao igrač, ali ne i uvrede na to kakav sam čovek. Po kraju meča predsednik Torina Urbano Kairo mi je prišao na ulazu u svlačionicu Lacija i počeo da me vređa, verbalno me napadajući, izneo uvredljive optužbe, pričao je kako sam igrao meč sa ‘krvlju u svojim očima’ i ostale stvari koje se tiču utakmice u prvoj polovini sezone. Išao je toliko daleko tvrdivši da sam namerno igrao meč u Torinu sa pozitivnim nalazom na COVID. Nikada neću prestati da budem zahvalan predsedniku Kairu što mi je dao priliku da nađem sebe kao fudbalera u Torinu, ali ne mogu oprostiti ovu epizodu koja izlazi iz fudbalskih dimenzija“, izjavio je Ćiro Imobile, najbolji igrač i strelac Lacija.

Napišite komentar

view all comments