Slatke muke za Halanda!

Hoće ga Real Madrid, njegov dolazak najavljuje i Barselona. Najveći španski klubovi započeli su rat oko Erlinga Halanda.

Nema nikakve dileme da je fantastični napadač Dortmunda na slatkim mukama.

Greatodds

“Gotova je idila Reala i Barselone, tačnije između njhovih predsednika Florentina Pereza i Đoana Laporte, čiji odnos karateriše veliko međusobno uvažavanje pa i savezništvo. Sledi bitka na život i smrt. Erling Haland je uzrok najžešćeg rata koji je počeo i tako razbuktao najveće neprijateljstvo između najvećih klubova” – piše Marka.

Ističe se da Barsa ima blagu prednost jer Real ima otvoren drugi front. Uostalom, do sada su se Laporta i Halandov menadžer Mino Rajola dva puta sastali.

“Realu je glavna operacija dovođenje Kilijana Mbapea, bilo u ovom prelazom roku za smanjeno obeštećenje ili na leto kao slobodnog igrača. Tek psole toga fokusiraće se na Halanda. Ipak, na stadionu “Santjago Bernabeu” žele da spoje dva najbolja napadača na svetu” – navodi Marka.

Potom se objašnjava pozicija Barselone:

“Laporta zna da je poslednjih godina Real pretekao Barselonu na mnogim poljima, zato je dovođenju Halanda prišao poput kockara koji nema šta da izgubi jer ionako gubi sve. Laportini saradnici ističu da je njegova noćna mora ta da bi Real u napadu mogao da ima Mbapea, Halanda i Viniciusa i da bi to bio gotovo smrtni udarac za Barselonu. Zato je operativcima izdao naređenje: Prodajte igrače kako bismo doveli Halanda, pa makar ih prodavali najvećim konkurentima.”

Najviše će, razume se, da profitira igrač. Kako navodi ovaj španski list, Real i Barselona su spremni da potroše bogatstvo na dovođenje Halanda:

“Ono sa obeštećenjem Borusiji, platom igraču, provizijom menadžeru i premijama napadača, lako može da dođe do pola milijarde evra.”

Napišite komentar

view all comments