Širom Evrope vlada ludilo oko Super lige! Veliki broj klubova se povlači iz takmičenja!

Super liga Evrope je sigurno fudbalska vest godine, ako ne i šire. Napravljena je liga koja će odvojiti bogate od siromašnih, a glavni i odgovorni jeste Florentino Perez, sa željom mu je da se nadoknade troškovi koji su usledili nakon pandemije.

„Real Madrid ima istorijsku odgovornost. Menjamo fudbalsku realnost jer fudbal polako umire, to radimo“, rekao je Florentino Perez. Prema najnovijim informacijama, predlaže se njegova ostavka.

Da li će pobediti na kraju novac ili fudbal? Da li će pobediti dečački snovi ili moderno doba?

Sve više informacija stiže da se klubovi povlače iz tog takmičenja, klubovi koji su takozvani „osnivači“…

Čelsi je, po svemu sudeći, odlučio da se povuče iz Super lige. Roman Abramovič je pao pod pritiskom navijača koji su protestvovali ispred stadiona „Stamford Bridž“, a predvodio ih je Petr Čeh. Navijači su uglavnom kod svih klubova presudni faktor u ovim odlukama.

Sve je više i ostavki prvih ljudi u klubovima! Andrea Anjeli, prvi čovek Juventusa je podneo ostavku!

Kako saznajemo, to je uradio i vlasnik Mančester Junajteda Ed Vudvord!

Mančester siti je izgleda krenuo stopama Čelsija, kao i Atletiko Madrid, oni isto odustaju od ovog novog takmičenja, pa će na kraju izgleda ipak fudbal pobediti. Čekamo Arsenal i barselonu, koji će pod pritiskom navijača verovatno učiniti isto. Bajern Minhen i PSŽ su još ranije potvrdili da odustaju.

Kako je krenulo, Super liga Evrope je prošlost, a nije ni zaživela. Živeo fudbal!

Napišite komentar

view all comments