Severna Makedonija ispustila plasman u viši rang u poslednjem kolu. Albanija pobedom preskočila Belorusiju

Fudbaleri Severne Makendonije u poslednjem kolu Lige C Grupe 2, nisu uspeli da zadrže prvo mesto i da se plasiraju u višu diviziju.

Oni su kao gosti izgubili od reprezentacije Jermenije rezultatom 1:0 (0:0). Jedini gol, postigao je fudbaler Anortozisa Hambardzumyan u 55. minutu utakmice.

U drugom meču iste grupe, Gruzija i Estonija su odigrali 0:0. Ovaj meč nije imao rezultatski značaj, s obzirom da je Estonija već pre ovog kola ispala u nižu diviziju.

Tako je Jermenija zauzela prvo mesto sa 11 bodova, dok je Severna Makedonija ostala na devet bodova. Gruzija je treća sa sedem bodova, dok je Estonija poslednja sa dva boda.

U okviru Grupe 4  Lige C, Albanija je savladala Belorusiju rezultatom 3:2 (3:1). U drugom meču iste grupe, Litvanija je kao gost pobedila Kazakstan rezultatom 2:1 (1:1).

Tako se reprezentacija Albanije plasirala u viši rang zauzevši prvo mesto sa 11 bodova, Belorusija je druga sa 10, Litvanija treća sa osam bodova, dok je Kazakstan ispao u niži rang zauzevši poslednje mesto sa četiri osvojena boda.

 

 

Napišite komentar

view all comments