Sergej: Jedva čekamo utakmicu u nedelju!

U razgovoru za sajt FIFA, jedan od onih od kojih se najviše očekuje govorio je o narednom protivniku.

-Pa, kao i svi ostali, mislim da su jedna od najboljih reprezentacija na svetu. Mislim da ne treba govoriti o njima, sve je prilično jasno i očigledno kada su oni u pitanju. Znam i šta možemo da postignemo u Portugalu. Kao što sam rekao, mislim da je naša reprezentacija sada bolja od one koju smo poslali na prošlo Svetsko prvenstvo, tako da mislim da svi znaju da idemo na pobedu. Svi znamo šta se od nas traži, tako da jedva čekamo utakmicu u nedelju.

Od pomoći će Orlovima biti i to što Sergej poznaje Ronalda iz direktnih duela.

On je jedan od najboljih igrača na svetu. Imam iskustvo igranja protiv njega iz dve sezone koliko je bio u Juventusu, tako da mislim da će nam to olakšati stvari. Znam da igram protiv njega i verujem da će to mnogo pomoći.

Neizbežno pitanje, saradnja sa aktuelnim selektorom.

Sviđa mi se jer nam uliva samopouzdanje. On je zaista od pomoći, uvek daje konstruktivnu kritiku, što nam mnogo pomaže jer je on bio fantastičan igrač u to vreme i razume kako stvari funkcionišu. Stoga mu je lako da izgradi tim. On ima mnogo dobrih ideja i mi se trudimo da te ideje sprovodimo.

Vezista je oduševljen mladim saigračem iz napada, Dušanom Vlahovićem.

Dobar? On nije dobar, on je izvanredan. Sasvim sam siguran da statistika to potvrđuje, s’ obzirom na njegove godine. Međutim, mislim da je on tip igrača koji se i dalje nervira kada ne igra dobro, tako da će definitivno postati bolji, što mi se sviđa kod njega, i da će svet tek da priča o njemu. I na treninzima i na utakmicama nikada ne shvata olako kada propusti šansu, tako da je gladan za postizanjem golova i pobedama. Sviđa mi se kako želi da se dokaže, pa mislim da će sigurno postati jedan od velikana.

Napišite komentar

view all comments