SENZACIJA: Majk Tajson dolazi u Beograd!

Svetsko prvenstvo u boksu održaće se od 24. oktobra do 6. novembra u Beogradu, zbog čega će u Srbiju doći svetski poznati i čuveni predstavnici ovog sporta.

Ipak, ono što najviše raduje je to da će u glavni grad Srbije doći i jedan od najboljih u istoriji ovog sporta!

Naime, legendarni Majk Tajson će biti gost Bokserskog saveza Srbije na Svetskom prvenstvu, saznaje Blic. Zanimljivo je da je njegov poslednji rival Roj Džons junior poslednjih meseci već dvaput dolazio u Beograd u svrhu promocije Svetskog prvenstva, a sada će i čuveni Majk Tajson.

Tajson bi trebalo da u Beograd stigne pred završnicu Svetskog prvenstva koje će se održati u Areni, a poznat je i deo specifičnih uslova koje će imati u našoj prestavnici. Legendarni Tajson će u Beogradu na raspolaganju imati ceo sprat jednog od najpoznatijih hotela u Srbiji “Hajat”, na korišćenje.

Sem toga, istom hotelu je već dostavljen detaljan i prilično specifičan jelovnik za Amerikanca, baziran na mesu bizona i mnoštvu različitih kombinacija sveže ceđenog voća u vidu sokova.

Nije poznato koliko će Tajson boraviti u Srbiji, ali nije jedina svetska megazvezda koja će biti gost naše zemlje i Bokserskog saveza Srbije. Čuveni holivudski glumac Mark Volberg će takođe doći u Beograd i sa Milošem Bikovićem biti deo svečanog otvaranja Svetskog prvenstva u boksu, a spominje se i potencijalni dolazak Silvestera Stalonea…

Napišite komentar

view all comments