Šćepanović govorio prvi put nakon odlaska iz Partizana

Vlado Šćepanović se rastao od Partizana brže nego što se očekivalo, on je aktuelnu sezonu započeo na klupi „crno-belih“, ali je posle niza loših rezultata dobio otkaz u oktobru prošle godine.

U intervjuu za TV Vijesti, što je njegov prvi intervju od odlaska sa klupe crno-belih, on je istakao da je pogrešio što je uopšte prihvatio da nasledi Andreu Trinkijerija koji je tada otišao u Bajern.

„Mislim da nije trebalo da se prihvatim tog posla, jer je mnogo više bilo rizika nego pozitivnih stvari. Ali, desilo se što se desilo“, kazao je Šćepanović, a potom nastavio da govori o problemu sa kojim se suočio u Beogradu.

„Posle vremenske distance, ispostavilo se da nije sve bilo do trenera, nego da postoji milion nekih stvari. Nažalost, za tih nekoliko meseci sam se više bavio nekošarkaškim stvarima nego košarkom. Malo je ostavilo sve to gorak ukus…Ali, to je životna škola i razmišljanje za ubuduće. Ponosan sam što sam bio trener Partizana, ali isto tako je ostala gorčina, što to nije ni bilo ni izbiliza onako kako sam očekivao“, otkrio je bivši košarkaš i trener crno-belih.

Šćepanović je pre Partizana radio u Budućnosti, pa je objasnio i razliku između dva kluba.

„Potpuno je drugačija situacija bila u Budućnosti, nego u Partizanu. To je nešto neuporedivo. U Budućnosti sam za taj kratak period, sa tim momcima koji su tada bili u timu, ostavio dubok trag posebno u ABA ligi“, rekao je Šćepanović.

Napišite komentar

view all comments