Saopštenje KK Crvena zvezda nakon smene trenera

Sinoć je sa mesta trenera KK Crvene zvezde smenjen Saša Obradović nakon samo pola godine na klupi beogradskog kluba. Na njegovo mesto je došao povratnik u redove crveno-belih Dejan Radonjić, o čemu smo pisali. Povodom ovoga, izdato je saopštenje kluba sa malog kalemegdana i prenosimo ga u celosti.

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je dana 24.12.2020. godine sporazumno raskinut ugovor sa prvim trenerom Sašom Obradovićem, kao i stručnim štabom prvog tima.

Klub se sa Sašom Obradovićem rastao u najboljim odnosima kako i priliči kada je u pitanju igračka legenda kluba i čovek koji je ostavio neizbrisiv trag u istoriji KK Crvena zvezda mts.

KK Crvena zvezda mts ovom prilikom zahvaljuje se Saši Obradoviću na ogromnom trudu, radu i velikom profesionalizmu koji je pokazao tokom svog boravka u Crvenoj zvezdi i želi mu mnogo uspeha u daljem profesionalnom radu i karijeri“ – glasilo je saopštenje iz KK Crvene zvezde.

Bivši trener je sa dosta emocija sve ovo doživeo i ostaje mu žal što nije mogao pred navijačima da oseti tu atmosferu, kao kada je u Beogradu gostovao kao šef struke nemačkog tima Albe.

Napišite komentar

view all comments