Sale Đorđević u Partizanu? Nije nemoguće, a sa njim i dva vrhunska igrača!

U poslednja dva dana je sve više spekulacija u vezi dolaska Aleksandra Đorđevića na klupu Partizana na kraju sezone sezone. Vest koja je vratila nadu navijačima Partizana.

Rastanak našeg trenera sa Virtusom je sve izvesniji posle neuspeha u borbi za plasman u Evroligu, a u Partizanu tek treba da donesu odluku o rešenju na mestu trenera po završetku ove sezone.

Iako juče predsednik kluba Ostoja Mijailović nije potvrdio takvu nameru, ne želeći da na bilo koji način remeti Đorđevićev status u Virtusu, kao ni Matovićev u Partizanu, u javnosti se sve više priča o povratku Đorđevića u Partizan posle duge tri decenije, kada je nastupao kao igrač.

Ni tu nije kraj, pominju se čak i prva pojačanja za narednu sezonu, a ona bi mogla da budu veoma atraktivna i zvučna.

Navodno, uz Đorđevića, u Partizan bi se vratila i dvojica iskusnih igrača koji su ranije nastupali za crno-bele, centar Miroslav Raduljica koji bi se vratio iz Kine i Jan Veseli koji bi posle sedam godina trebalo da se rastane sa Fenerbahčeom.

Sve ovo zanimljivo zvuči, ali u ovom trenutku je veliko pitanje koliko je realizacija daleko. Ima još vremena do kraja sezone, pa nam ostaje da se nadamo povratku sjajnog trenera i bivšeg selektora reprezentaacije na naše prostore…

Napišite komentar

view all comments