RONALDO PRED SRBIJU: U nedelju pečatiramo put ka Svetskom prvenstvu!

Kapiten portugalske reprezentacije i najbolji fudbaler te zemlje ikada Kristijano Ronaldo, veruje da će njegova reprezentacija izboriti plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Ronaldo je juče imao dve dobre šanse da svojoj selekciji donese pobedu u Dablinu protiv Irske, ali nije bio precizan, baš kao ni ostatak ekipe koji je bio još manje primetan. Irci su uspeli da sačuvaju svoju mrežu i ostanu neporaženi (0:0).

Međutim, to ne menja mnogo kada je u pitanju reprezentacija Srbije. U svakom slučaju Srbija mora da ide na pobedu, ali bi sa porazom Portugalaca u Dablinu situacija bila drugačija, jer bi nas i bod vodio na Mundijal. Ipak, sada Portugalija ima blagu prednost, jer im odgovara i remi na svom terenu, a Kristijano Ronaldo je uveren u kvalitet svog tima.

“U Irskoj je uvek teško igrati, ali osvojeni bod ostavlja sve ciljeve na milost i nemilost. U nedelju, pred našom publikom i u našoj kući, pečatiraćemo naš put ka Svetskom prvenstvu u Kataru”, poručio je Kristijano Ronaldo na svom Instagram profilu.

Utakmica između Portugalije i Srbije igra se u nedelju od 21 čas u Lisabonu.

Kiks Portugala u Dablinu. Ipak, Srbija mora da pobedi u nedelju! (VIDEO)

Napišite komentar

view all comments