Ronaldo pre gleda UFC i boks nego fudbalske utakmice

Jedan od najboljih fudbalera na svetu Kristijano Ronaldo, iznenadio je sve svoje fanove sa izjavom da je ljubitelj borilačkih veština i da pre gleda UFC borbe i boks, nego fudbal.

„Kada sam bio u Mančester Junajtedu, boskovao sam protiv trenera. Mislim da takva vrsta treninga može da bude dobra za fudbalera zato što ti oštri čula i učiš da se krećeš, Boks je dosta teži od fudbala zato što si sam dok se boriš. Ne mislim da sam mogao da budem bokser, teško je to. Fudbal je moja strast, ali gledam druge sportove na televiziji. Između fudbala ili boksa ili UFC meča, biram ovo drugo“

On je izjavio da ga i dalje drži u vrhunskoj formi motivacija i da je to ključna stvar uspeha što i dalje igra na vrhunskom nivou.

„Sa 33 pomisliš da se krećeš nizbrdo. Ali ja želim da nastavim da igram fudbal. Ljudi bi možda mogli da pomisle: ´Kristijano je bio neverovatan igrač, ali sada je spor´. Ne želim da se to dogodi. Možeš da brineš o svom telu, ali to nije problem. Sve zavisi od glave, od motivacije i iskustva. Federer recimo ima 39 godina, pa je i dalje u vrhu“ – izjavio je Portugalac.

Napišite komentar

view all comments