RONALDO OTVORIO DUŠU: Porukom na Instagramu uzburkao čitav svet!

Kristijano Ronaldo ima 36 godina i sve je bliži zalasku karijere, iako tako ne deluje…On se oglasio velikom porukom na svom Instagram nalogu i tako ceo svet ostavio u rebusu!

Portugalac je ove sezone sa 29 golova bio najbolji strelac Serije A, ali je Juventus razočarao navijače predajom titule Interu i eliminacijom od Porta u Ligi šampiona, dok osvajanje Kupa Italije i nije bio neka uteha, a da ne pominju da su čistom srećom izborili plasman u Ligu šampiona.

Ronaldo se na kraju klupske sezone, u kojoj nije blistao u najvažnijim utakmicama kada je trebalo, a pred start priprema Portugala za EURO gde će braniti titulu, oglasio društvenim mrežama.

„Život i karijera bilo kog vrhunskog igrača čine usponi i padovi. Iz godine u godinu, suočavamo se sa fantastičnim timovima, sa izuzetnim igračima i ambicioznim ciljevima, tako da uvek moramo dati sve od sebe da se održimo na vrhunskom nivou. Ove godine nismo uspeli da osvojimo Seriju A, čestitamo Inter na zasluženoj tituli. Ipak, moram da cenim sve što smo ove sezone postigli u Juventusu, kako u kolektivnom, tako i u pojedinačnom smislu. Superkup Italije, Kup Italije i trofej prvog strelca Serije A ispunjavaju me srećom, uglavnom zbog teškoća koje nose sa sobom, u zemlji u kojoj ništa nije lako osvojiti. Ovim uspesima ostvario sam cilj koji sam sebi postavio od prvog dana kada sam stigao u Italiju: da osvojam titule, Kupove i Superkupove, takođe da budem najbolji igrač i najbolji strelac u ovoj sjajnoj fudbalskoj zemlji prepunoj vrhunskih igrača, velikih klubova i izuzetne fudbalske tradicije i kulture. Već sam rekao da ne jurim individualne rekorde, oni jure mene. Za one koji ne razumeju šta mislim pod ovim, vrlo je jednostavno: fudbal je kolektivna igra, ali individualnim dostignućima pomažemo našim ekipama da ostvare ciljeve. Veoma sam ponosan na činjenicu da sam bio šampion u Engleskoj, Španiji i Italiji; osvajač Kupa u Engleskoj, Španiji i Italiji; osvajač Superkupa u Engleskoj, Španiji i Italiji; najbolji igrač Engleske, Španije i Italije; Najbolji strelac u Engleskoj, Španiji i Italiji; Preko 100 golova za klub u Engleskoj, Španiji i Italiji. Ništa ne može da se poredi sa osećajem saznanja da sam ostavio trag u zemljama gde sam igrao, i da sam priređivao radost navijačima klubova koje sam predstavljao. Za ovo radim, ovo je ono što me pokreće i ovo je ono za čim ću uvek juriti do poslednjeg dana. Hvala svima koji su učestvovali u ovom putovanju! Nastavljamo zajedno!“, poručio je svojim fanovima 36-godišnji Kristijano Ronaldo.

Napišite komentar

view all comments