RONALDO: Ne mogu da prihvatim da u Junajtedu postane normalno da budemo van najbolja tri tima!

Navijači Junajteda su sa oduševljenjem dočekali povratak Kristijana Ronalda na stadion “Old Traford”.

Ipak, za sada ni Portugalac ne pomaže previše, pošto ekipi ne ide onako kako su zamišljali.

Greatodds

Svestan tih očekivanja je i sam Kristijano Ronaldo, koji je istakao da se vratio da bi pobeđivao, a ne da se zadovolji sredinom tabele.

“Ne mogu da prihvatim da u Junajtedu postane normalno da budemo van najbolja tri tima u Premijer ligi, to nije naš mentalitet. Mislim da ako želite da izgradite nešto veliko, da je potrebno i da uništite neke stvari. Znam da svi mi možemo bolje. Ne želim da budem ovde da bih bio na šestom ili sedmom mestu. Ni na petom. Ovde sam da pobeđujem, da se takmičim. I dalje smo daleko od zenita, nismo na visokom nivou. Pred nama je dugačak put da bismo stigli do željenih rezultata. Moramo da promenimo način razmišljanja kako bismo napravili nešto veliko. Znamo da ne igramo dobro, ali mnogo je utakmica pred nama i prostora za poboljšanje. Od kada je novi trener stigao pre pet nedelja, promenio je mnoge stvari. Ali, biće potrebno vreme da prenese svoje ideje igračima i usadi nam ih u glavu. Nije lako promeniti mentalitet igrača, način na koji igraju, kulturu, sistem. Ipak, verujem da će uspeti to da uradi i da će napraviti dobar posao”, rekao je jedan od najboljih igrača ikada.

U poslednje vreme se često pominje njegov ponovni odlazak iz Engleske i voljenog kluba, kao i nezadovoljstvo saigrača unutar ekipe.

Napišite komentar

view all comments