RASPAD U VOJVODINI: Posle Lalatovića, čak petorica igrača napuštaju klub i to nije sve!

Nakon što je Nenad Lalatović i zvanično napustio klupu Vojvodine, pa pored finansijskih problema, tu su i odlasci nekolicine fudbalera, a prema svemu sudeći biće ih i još više!

Mnogi igrači su došli u Vojvodinu zahvaljujući upravo Nenadu Lalatoviću. Posle odluke kluba da se ne produži saradnja sa jednim od njaboljih trenera u istoriji kluba slede novi problemi i odlazak skoro pola tima.

Nakon isteka ugovora na kraju sezone, u Novom Sadu neće ostati Nikola Drinčić, Siniša Saničanin, Petar Bojić, Aranđel Stojković i Slavko Bralić.

Pod znakom pitanja su i statusi Miodraga Gemovića, Momčila Mrkaića, Nemanje Čovića i Stefana Đorđevića. Pojedincima je još zimus ponuđen produžetak ugovora, ali su odbili svesni lošeg stanja u klubu.

Neki su već počeli pregovore sa klubovima iz inostranstva, a jasno je da će sportski direktor Milan Kosanović da mnogo posla da skocka tim za novu sezonu, ako se u obzir uzmu sve činjenice, a za početak treba pronaći trenera pred novu sezonu. Biće puno bure u Novom Sadu…

Napišite komentar

view all comments