Radonjić:“O dobroj koncentraciji i energiji ne želim puno da pričam, a ta koncentracija je faktor koji može da odlučuje“

Dejan Radonjić i Branko Lazić održali su konferenciju za medije pred poslednji meč plej-ofa ABAlige protiv Budućnosti, u kom će Crvena zvezda sutra od 20.30 biti domaćin u hali “Aleksandar Nikolić”.

Radonjić je naveo da su svi u timu svesni činjenice da igraju protiv kvalitetnog protivnika i da crveno-bele čeka težak zadatak.

„O dobroj koncentraciji i energiji ne želim puno da pričam, a ta koncentracija je faktor koji može da odlučuje“, rekao je Radonjić.

Radonjić kaže da je zdravstvena situacija u timu slična kao i pred meč koji su igrali u Podgorici, a zatim je dodao koliko znači prisustvo publike.

„Svi znamo koliko je to značajno za nas, nije bilo prijatno nikom što smo toliko dugo igrali u ambijentu izazvanom zbog korone. Sada igramo pred publikom i naravno svi znamo koliko ta podrška znači„.

Branko Lazić je bio kratak i jasan u prvom obraćanju.

Nema šta puno da se kaže, peta je utakmica, odlučujuća za trofej. Od cele ekipe očekujem da izađemo na teren i dobijemo tu utakmicu„,  istakao je Zvezdin kapiten.

Napišite komentar

view all comments