Radonjić nakon pobede: “Opravdali smo ulogu favorita”!

Košarkaši Zvezde pobedili su FMP u Železniku 98:74 u 13. kolu ABA lige i sada imaju skor 12-1 na prvoj poziciji, dok su Panteri treći sa deset pobeda i tri poraza.

Posle utakmice obratio se trener crveno-belih: „Imali smo ozbiljan pristup kako bismo opravdali ulogu favorita. U prvom poluvremenu je ekipa FMP-a pokazala zašto je na mestu na kojem je trenutno. U nastavku smo kontrolisali igru, bili smo raspoloženi u napadu i zabeležili dobar rezultat“, kaže Radonjić.

Greatodds

Potom je dodao da se Marković i Vajt i dalje privikavaju na ekipu: „U rasporedu u kojem ćemo biti, nije jednostavno brzo se prilagoditi interesima tima. Nema mnogo prostora za treninga, utakmice su jake, a i Marković i Vajt su imali duge pauze. Urađeno je sve što je moguće da dođu do prave forme, ali potrebno je još vremena – imamo strpljenja, kao što smo ga imali. Važno je da se prepoznaju potrebe tima“.

Dodao je jos i: „Svako treba da iskoristi ulogu na najbolji mogući način i da doprinese timu. Na ogroman broj utakmica i opterećenja, logično je da nekad bude bolje, nekad lošije, ali nadam se da ćemo imati što manje problema i da nas to ne opterećuje toliko“, zaključuje Radonjić.

 

Napišite komentar

view all comments