Radonjić: Marković još nije registrovan!

Trener košarkaša Crvene zvezde govorio za medije o predstojećem okršaju sa francuskim Asvelom i najnovijem pojačanju crveno-belih Stefanu Markoviću.

Srpski šampion posle istorijskog trijumfa nad Panatinaikosom u devetom kolu Evrolige dočekuje Asvel – najprijatnije iznenađenje elitnog takmičenja na startu sezone.

Trener Dejan Radonjić je istakao da će Zvezdina odbrana biti na velikom ispitu, a da najnovije pojačanje Stefan Marković još nije registrovan, ali da bi ekipi uskoro mogao da pomogne i Nikola Ivanović.

„Asvel je napravio sjajan rezultat i dobrim igrama došao do šest pobeda. Imaju dobre pojedince, atletski kvalitetnu ekipu. Pokazali su jedan individualno visok kvalitet koji ćemo morati da iskontrolišemo“, rekao je Dejan Radonjić. „Imaju igrače sa mnogo poena u rukama. Naša odbrana će biti na ispitu. Tu su Džons, Okobo, ali ne samo oni… Potrebno je da odgovorimo na atletski kvalitet čvrstom igrom, da budemo koncentrisani, da gradimo rezultat i dobrom igrom na oba kraja terena pokušamo da pobedimo“.

Pričao je i o Stefanu Markoviću, koji je stigao u klub kao najnovije pojačanje, ali i dalje nema dozvolu da zaigra.

„Stefan nije uradio trening i nije registrovan. Videćemo u kakvom je stanju, pravićemo analizu i videti šta i kako dalje“.

Uskoro će Zvezda biti jača i za Nikolu Ivanovića, koji je bio na dužoj pauzi zbog virusa korona.

„Nikola je počeo sa treninzima i videćemo posle zadnjeg treninga da li može da pomogne. Nadamo se da će biti sa nama i da će dati doprinos koliko je to moguće“, zaključio je Radonjić.

Napišite komentar

view all comments