Radonjić: ,,Biće teško zaustaviti Micića i Larkina, ali daćemo sve od sebe da budemo najbolji što možemo u ovom trenutku”

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić kaže da će biti izuzetno teško parirati Anadolu Efesu, a posebno njihovim najboljim igračima Vasiliju Miciću i Šejnu Larkinu.

Efes je prvak Evrope, s malim izmenama u odnosu na prošlu sezonu, igrači koji su bili nosioci su i dalje tu. U dobroj su formi, kvalitet potpuno jasan i znamo da nas čeka težak meč i jedan od najboljih timovi u Evroligi. Biće teško zaustaviti Micića i Larkina, ali daćemo sve od sebe da budemo najbolji što možemo u ovom trenutku, ne samo u odbrani, nego i napadu„, jasan je Radonjić, koji neće moći da računa na Dejana Davidovca, dok je Ognjen Dobrić pod znakom pitanja.

Greatodds

Kapiten Branko Lazić veruje da šansa u Istanbulu postoji.

U dobrom smo ritmu, ako nastavimo s ovakvom koncentracijom i zalaganjem, možemo da tražimo šansu na ovom gostovanju. Efes se izdigao posle lošeg starta u Evroligi, ostvarili su šest pobeda na poslednjih osam utakmica, tako da će pokušati da i na meču u sredu odigraju u istom ritmu„, rekao je Lazić.

Napišite komentar

view all comments