Prvomajski TOP BET TIKET DANA!

Iako je danas „dan nerada“, na fudbalskim terenima je i te kako radno širom Evrope. U saradnji sa TOP BET kladionicom pripremili smo Tiket dana sa predlozima za klađenje.

Fulam iz kola u kolo posrće i sve je bliži Čempionšipu. Čelsi nakon dobrog rezultata u Madridu u Ligi šampiona možda malo promeni tim, kako bi Tuhel čuvao igrače za revanš, ali to ne bi trebalo da bude prepreka za nova tri boda. Predlog za klađenje na pobedu Čelsija uz najmanje tri gola na meču.

Real Madrid – Osasuna

I1-2&II1-2 (kvota 2.75)

Madriđanima je ovde pobeda jako važna u borbi za titulu, ali verovatno neće srljati i trošiti snagu pred revanš meč Lige šampiona sa Čelsijem. Predlog za klađenje je na jedan do dva gola u oba poluvremena.

Posle sjajnog starta se zone, Milan se sve više udaljava i od Lige šampiona, pa je tako vreme za jednu sigurnu pobedu „rosonera“. Predlog za klađenje je na pobedu Milana.

Lil – Nica

I1-3&II1-3 (kvota 2.05)

Iz kola u kolo gledamo žestoku borbu za titulu u Ligi 1. Ko će posustati, a ko izdržati do kraja? Lil je trenutno prvi na tabeli sa samo bodom više od PSŽ-a i dva boda više od Monaka. Predlog za klađenje je na jedan do tri gola u oba poluvremena.

Odigrajte tiket na sajtu TOP BET.

Napišite komentar

view all comments