Predsednik Vojvodine surov: Lalatovića je trebalo da oteramo još pre četiri meseca!

Netrpeljivost između Nenada Lalatovića i Vojvodine polako dobija svoj kraj. Trener koji napušta Novi Sad kao jedan od najuspešnijih ikada u tom klubu ne zaslužuje ovakav rastanak.

Nenad Lalatović i uprava kluba Vojvodine su u otvorenom medijskom ratu. Nekoliko puta tokom ove sezone Lalatović je otvoreno pričao o svim problemima sa kojima se susreće.

Sada je došao red da se obrati uprava i sam predsednik koji očigledno više ne može da ćuti. Naime prvi čovek Vojvodine Dragoljub Samardžić je žestoko iskritikovao Lalatovića koji odlazi na kraju ove sezone.

„Vojvodina mu nije dala otkaz, jednostavno, sam se odlučio na taj potez. Iskreno, trebalo je da ga oteramo još pre četiri meseca, kada se ozbiljno mešao u posao Uprave, ljudi koji vode Vojvodinu. Ostala su još dva kola do kraja, njemu ugovor ističe 31. maja. Upravni odbor je na glasanju (5:1) odlučio da sa Lalatovićem ne produžimo saradnju i na tu priču smo stavili tačku“,  izjavio je Samardžić.

Nije to bilo sve što se tiče Samardžića koji je optužio trenera za neprofesionalno ponašanje.

„Prošle nedelje nije dolazio na treninge. Juče se nije pojavio na konferenciji za novinare. Svuda u ozbiljnom svetu bio bi drastično kažnjen za takvo ponašanje. Jer ipak je on profesionalno lice u klubu gde prima novac za svoj rad. Jednostavno, onog časa kada je saznao da razmišljamo da mu ne ponudimo saradnju radio je šta je hteo. Hvala mu za sve što je do sada uradio za Vojvodinu, ali klub od ovog leta ima nove planove.“

Na kraju svega svako će na svoju stranu. Vojvodina traži novog trenera, a Samardžić ističe da je glavni kandidat Miroslav Tajga, čovek koji je dugogodišnji asistent Siniši Mihajloviću, a traže se i pozicije za Miloša Krasića i Milana Jovanovića, što mi moglo značajno da uzdigne Vojvodinu kao klub.

Što se Lalatovića tiče pominje se Rad, ali i ponude iz inostranstva.

Napišite komentar

view all comments