POTPISAN NOVI UGOVOR: Marko Nikolić ostaje u Rusiji!

Marko Nikolić ostaje na klupi Lokomotive iz Moskve sa kojom je danas potpisao novi ugovor na tri godine.

Posle obavljenog posla na obostrano zadovoljstvo, u izjavi za klupski sajt se oglasio Vladimir Leončenko, generalni direktor Lokomotive.

“Svakom treneru treba vremena da izgradi efikasan tim. Proletos smo zabeležili značajan napredak i celokupnog tima i igrača, pojedinačno. Zadovoljni smo što je potpisan novi ugovor sa glavnim trenerom, smatramo da je to optimalno za stvaranje tima koji će moći da ostvari uspeh i u Rusiji i na evropskoj sceni“, istakao je Leončenko.

Marko Nikolić je otkrio da se veoma lako dogovorio sa čelnicima kluba oko nastavka uspešne saradnje, pa je odlučio i da svoju porodicu preseli u Moskvu, što znači da su planovi dugoročni.

“Veoma sam srećan i srećan što smo produžili ugovor za tri godine. Na sastanku sa našim navijačima rekao sam da smo tek počeli da osvajamo trofeje. Za to moramo da radimo. Zahvalio bih se celoj ekipi Lokomotive i trenerskom štabu.

Zahvaljujući upravi kluba, to su bili laki pregovori oko ugovora, brzo smo se složili. Idemo dalje zajedno. Naravno, hvala navijačima na podršci, zaista želim da ih vidim što više na utakmicama. Hvala mojoj porodici što mi je uvek bila iza leđa i podržavala me. Dovodim ih u Moskvu i spreman sam za posao. Srećno svima nama“, poručio je Nikolić, koji je sa Lokomotivom ove sezone osvojio trofej Kupa Rusije.

Napišite komentar

view all comments