POPUT JOKIĆA: Ponovo tuča na terenu u NBA ligi! (VIDEO)

Nastavljaju se fizički obračuni na NBA terenima. Posle Nikole Jokića i Markifa Morisa, ponovo smo imali priliku da vidimo okršaj dvojice košarkaša.

Neće se o ovome pisati toliko kao posle poteza MVP-a lige, ali Rudi Gober i Majls Tarner su imali svoj sukob na terenu.

Ekipa Indijane savladala je Jutu na gostovanju rezultatom 111:100 u noći između četvrtka i petka i to zahvaljujući najviše Malkolmu Brogdonu i Ti-Džeju Mekonelu.

Oni su ubacili 30, odnosno 21 poen, čime su predvodili Pejserse u Juti. “Džezeri” nisu uspeli da se nose sa gostima, uprkos 26 poena Donovana Mičela i 19 poena i 11 skokova Rudija Gobera.

Na kraju, upravo je francuski centar bio u centru pažnje, kada je došlo do koškanja u poslednjoj četvrti, koja je i obeležila ovaj susret.

Gober i Tarner su se našli u sukobu zbog kojeg je vrlo brzo nastao haos na terenu. I jedan i drugi su bili isključeni, ali nisu bili jedini. Džo Ingls je to takođe zaslužio zbog kontakta sa sudijom, kao i Donovan Mičel.

Nije to imalo efekta na konačni rezultat i pobedu Indijane, ali posle okršaja Nikole Jokića i Markifa Morisa, u NBA ligi je sve više ovakvih sukoba…

Napišite komentar

view all comments