Počela je Liga Šampiona

Nismo dugo čekali na početak nove sezone Lige Šampiona. Nisu se ni slegli utisci od osvajanja titule Bajern Minhena, a već se traži novi šampion ovog takmičenja. Najtrofejniji Evropski klubovi će se boriti za ovaj prestižni trofej najelitnijeg Evropskog takmičenja.

Nismo dugo čekali na početak nove sezone Uefinog takmičenja Lige Šampiona, koliko smo čekali na nastavak prošle zbog cele situacije oko COVID-19 virusa.

Nisu se ni slegli utisci od osvajanja titule Bajern Minhena, a već se traži novi šampion ovog takmičenja. Da li nas i ove sezone čekaju prazne tribine, završnica takmičenja u jednom gradu, na jednom terenu? Odgovor na to nemamo sada, ali saznaćemo kako vreme bude odmicalo.

Najtrofejniji Evropski klubovi će se boriti za ovaj prestižni trofej najelitnijeg Evropskog takmičenja.

Incorrect URL attribute defined

Tu su već po navici najveći klubovi današnjice poput imena Bajern Minhen, Barselona, Real Madrid, Juventus, PSG, oba tima iz Mančestera, Liverpul, Čelzi i mnogi drugi…

Ove sezone su tu i neki timovi koji su manje zvučni, ali koji mogu napraviti dosta problema jačima od sebe poput imena Mitjilend, Borusija Menhengladbah, Ferencvaroš, Bašakšehir, Ren, Krasnodar

Sve u svemu, radujemo se početku Lige Šampiona i da se ova sezona završi kako i dolikuje…

Napišite komentar

view all comments