PIRLO NAKON DEBAKLA: Neću dati ostavku!

Juventus je sinoć pretrpeo bolan poraz od Milana na svom terenu i Liga šampiona im visi o koncu trenutno, a javnosst, kako to obično i biva krivi najviše trenera Andreu Pirla, čiji su dani na klupi „stare dame“ skoro odbrojani.

Andrea Pirlo je dao izjavu nakon meča i jasno stavio do znanja kako je želeo određene igrače i kako je morao da se prilagodi situaciji u klubu.

„Ekipa je dobro izgledala tokom nedelje. Imali smo pravi pristup i bili smo koncentrirani. Bili smo sigurni da ćemo odigrati sjajnu utakmicu“, rekao je Pirlo nakon bolnog poraza.

Otkaz je sve bliže, a Italijan sigurno neće otići sam.

„Neću dati ostavku. Došao sam ovde s velikim entuzijazmom uprkos brojnim poteškoćama. Na raspolaganju sam klubu. Imamo još tri utakmice i ostaću ovde dok god to mogu. Ako nešto nije dobro, preuzimam potpunu odgovornost. Ova ekipa ima odlične igrače i očigledno nešto nije dobro. Imao sam drugačiji projekat u mislima i verovao sam da ću imati nešto drugačije igrače. Radio sam na nekim konceptima, ali sam morao da napravim određene promene kako bih se prilagodio njihovim karakteristikama“, zaključio je Pirlo.

Ispostavlja se tačnom činjenica da je jedan klub poput Juventusa ipak bio preveliki zalogaj za neiskunog trenera poput Andree Pirla…

Napišite komentar

view all comments