Piksi: Videćete Srbiju u najboljem svetlu!

Vera u sopstveni tim i borba do kraja. Selektor Srbije Dragan Stojković je na konferenciji za medije ostao pri stavu da će “orlovi” igrati otvoreno i napadački u Lisabonu.

Imamo pre svega respekt prema sebi i ova Srbija je u čitavim kvalifikacijama igrala dobar fudbal. U tom svetlu hoćemo da se pokažemo u nedelju. Moji igrači ne treba da budu opterećeni i ja ne vršim pritisak na njih. Treba da izađu na teren i da se bore – kaže Stojković.

Jasno je da domacin u startu ima prednost.

– Njima odgovara i remi, ali neće kakulisati pred punim stadionom. Napadaće i znamo da Ronaldo sa “jednom nogom” može da postigne gol. Bernardo Silva ili Fernandeš su veoma opasni.

Piksi, međutim, veruje u srpski tim.

– Sve ćemo pokušati i verujem da ćete videti Srbiju u najboljem svetlu. Ne opterećujem igrače sastancima, ovde uživamo u portugalskom suncu, a na terenu ćemo se žestoko boriti. Sudaraju se dva tima koja nemaju poraz.

Na kraju, Stojković pomalo i krije startni sastav…

– Iznenađenja su moguća, a za njih ima vremena do nedelje uveče. Neka igrači uživaju u dvoboju sa jednom od najboljih selekcija i videćemo šta će biti na kraju – poručio je selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković.

Napišite komentar

view all comments