Pavićević pred Krku: “Utakmicu čekamo u dobrom raspoloženju”!

Košarkaši Mornara i Krke odmeriće snage u 15. kolu ABA lige. Utakmica je na programu 8. januara sa početkom u 21 čas.

Izabranici Mihaila Pavićevića su posle očajnog starta sezone (0-6), stigli do 6-8 u regionionalnom takmičenju, a sada žele da naprave još jedan korak ka vrhu tabele.

Greatodds

“Mi smo izgubili prvi ovosezonski meč sa Krkom. To je ekipa koju ne da ne smete da potcenjujete već zaslužuje svaki respekt. Ovo je lako potkrepiti i činjenicama. Radi se o timu koji je izgubio meč protiv Crvene zvede, u kojem je pobedu imao u rukama, a gotovo identična slika je viđena i protiv Cedevita Olimpije”, naglasio je trener Mornara Mihailo Pavićević, pa je nastavio:

“Krka ima iskusnu, uigranu i dobru vođenu ekipu od strane kolege Damjanovića. Meču koji sledi moramo da priđemo maksimalno ozbiljno, stepen borbene gotovosti mora da bude na izuzetno visokom nivou u oba smera. Utakmicu čekamo u dobrom raspoloženju, imamo dosta samopouzdanja jer smo u seriji dobrih partija i rezultata, ali to ne znači da je dovoljno da se pojavimo na parketu i stignemo do pobede. Moramo da se borimo od prvog do poslednjeg minuta, moramo da damo sve od sebe, kako bi stigli do dragocenog trijumfa. Ponavljam još jednom, potcenjivanje je strogo zabranjeno”.

Utakmica između Mornara i Krke na programu je 8. januara sa početkom u 21 čas, dok će dan kasnije, snage odmeriti Mega i Cibona.

Mirotić poručio Novaku: “Najmračnije je pred samu zoru…”

Napišite komentar

view all comments