Partizanova želja je bivši igrač, ali to nije sve. Žele i Zvezdino dete!

Fudbalski klub Partizan je u potrazi za pojačanjima, a jedno ime je prioritet na toj listi. Naime, radi se o povratniku među crno-bele.

Ljubomir Fejsa bi u ovom zimskom prelaznom roku mogao da se vrati u Partizan.

Greatodds

“Partizan u Fejsi vidi idealno pojačanje u veznom redu. Ima kvalitet, bogato internacionalno iskustvo i zna kako se osvajaju trofeji. On se uklapa i u ideju o vraćanju bivših igrača, kao što se desilo i sa Markovićem, Jojićem, Miljkovićem, Obradovićem… Kontakt postoji, opipava se puls, a mnogo će zavisiti i od Ljubine želje da ponovo igra u srpskom fudbalu i da tu možda i završi karijeru”, rečeno je od strane izvora “Informera”.

Fejsa je leta 2011. godine prodat Olimpijakosu za tri miliona evra, da bi 2013. godine prešao u Benfiku. U Lisabonu je proveo sedam sezona, postao kapiten i osvojio čak 12 trofeja, a jednu šestomesečnu epizodu imao je i španskom Alavesu.

Trener Aleksandar Stanojević je u nekoliko navrata istakao da mu je potreban vezni fudbaler, a izgleda da je izbor pao na Fejsu. Ostaje da se vidi da li će do dogovora doći.

U Partizanu rade punom parom, traže se dva igrača u veznom redu, a jedan od njih i pored Fejse mogao bi da bude fudbaler Čukaričkog Srđan Mijailović.

Još uvek nije sigurno da li Mijailović, kao Zvezdino dete, ima želju da obuče dres Partizana. Takođe, on ima odlične uslove u Čukaričkom i sigurno da neće tek tako napustiti klub sa Banovog brda.

MARKO MILOVANOVIĆ: Gledam na ekipu kao na porodicu!

Napišite komentar

view all comments