Partizan u problemu pred polufinale sa Megom!

Partizan ove sezone ne može bez problema, a tako je i u samoj završnici, kada trener Aca Matović ne može da računa na nekoliko igrača crno-belih koji su ove sezone bili standardni.

U četvrtfinalnoj seriji nisu nastupali Rašon Tomas i Markus Pejdž zbog povreda, a određenih problema imaju i Erik Mika, Ognjen Jaramaz, Nemanja Dangubić. Vil Mozli je zbog porodičnih problema otputovao u Ameriku, a Trej Dreksel je u meču protiv Mladosti doživeo naprsnuće kosti šake.

Sutra počinje polufinalna serija sa Megom, pa se postavlja pitanje u kom će sastavu Partizan igrati, da li će Tomas i Pejdž ovoga puta biti na raspolaganju treneru Matoviću.

Trener crno-belih danas je izneo nove informacije, a pritom i imao reči hvale za protivničku ekipu.

„U utorak počinjemo finalnu seriju protiv tima koji ima dobru sezonu iza sebe, gde su se do poslednjih nekoliko kola borili za prva četiri mesta koja vode u plej-of ABA lige.  U odnosu na tim koji je igrao tokom sezone, sada su se pojačali sa Simanićem, Milosavljevićem, a u ekipu se vratio i Novak, tako da igramo protiv tima koji je veoma talentovan, atletičan, mlad i sa mnogo energije, a sa Milenkom Tepićem, Draganom Milosavljevićem  i Simanićem, koji su u svojim karijerama osvajali ABA ligu, dobili su na iskustvu jer to su igrači koji znaju kako se igraju utakmice u plej-ofu.  Trej Dreksel se povredio i neće nastupati do kraja sezone. Juče su prvi put na treningu bili Tomas i Pejdž, doduše sve to ‘na nulu’, danas imamo još jedan trening i videćemo da li će moći da participiraju u toj utakmici u utorak“, poručio je trener Matović.

Prva polufinalna utakmica igra se u utorak od 20.30 časova u dvorani „Mega Factory“. Plasman u finale izboriće ekipa koja ostvari dve pobede. Partizan će pokušati da bar na neki način spase ovu sezonu.

Napišite komentar

view all comments