Partizan na pragu dovođenja bivšeg igrača!

Crno-beli ne žele da propuste priliku da posle četiri godine vrate titulu u svoje vitrine. Pet bodova prednosti nad Crvenom zvezdom nisu nikakva garancija krajnjeg uspeha, ali svakako su lepa prednost pred početak prolećnih borbi.

U Partizanu ne kriju da traže pojačanje na poziciji zadnjeg veznog.

Greatodds

“Tražimo veznog igrača, zbog trošenja na toj pozicij i manjka broja veznih fudbalera. Kartoni ili izostanci zbog povreda mogu da stvore problem. To ne smemo da dozvolimo, sada je svaka utakmica za nas malo finale”, rekao je sportski direktor kluba iz Humske Ivica Iliev.

Crno-beli su blizu angažovanja ozbiljnog pojačanja. Kako prenosi “MaxBet sport”, Partizan želi da dovede Marka Jevtovića, koji je dres ovog kluba nosio u periodu od 2015. do 2018. godine! Nedavno je Jevtović raskinuo ugovor s Al Ahlijem iz Dohe i slobodan je igrač. S klubom iz Humske Jevtović je osvojio titulu i tri Kupa Srbije. Podsetimo, na radaru crno-belih bila su još dva zadnja vezna – Ljubomir Fejsa i Srđan Mijailović.

Postoji, međutim, mogućnost da se Jevtović vrati u Tursku gde je igrao od 2018. do 2021. godine, pre nego što je otišao u Katar. U Turskoj je nosio dres Konje i bio jedan od najboljih igrača. Sada se Konja bori za titulu.

Nema nikakve dileme da crno-beli neće lako da odustanu od Jevtovića

Napišite komentar

view all comments