Partizan konačno do ubedljive pobede

Fudbaleri Partizana su konačno prikazali odličnu igru i golgeterski učinak. Oni su danas savladali TSC Bačku Topolu rezultatom 0:4. Ako se prisetimo prošle sezone, crno-beli su imali dosta muka sa ovom ekipom i u dva navrata su odigrana nerešena meča identičnim rezultatom 1:1. Ovoga puta je situacija bila mnogo bolja po njih i trenera Aleksandra Stanojevića.

Prvi gol je delo Holendera i postignut je u 24. minutu nakon duge lopte Šćekića sa svoje polovine. Do kraja poluvremena gosti su ređali đanse, ali je rezultat ostao nepromenjen. Početkom drugog poluvremena, Partizan je nastavio snažno, Asano je imao nekoliko odličnih prilika, kao i Šćekić, ali se tek pravim izmenama i ulaskom Jojića i Sume došlo do rezultata, jer su upravo njih dvojica zaslužni za akciju i vođstvo od 0:2, a strelac je bio Suma na asistenciju Holendera.

Zatim, velika neopreznost domaćih igrača, tek što su izveli loptu sa centra, Suma je presekao, dodao je Holanderu, ovaj istrčao pred golmana i to je bio novi pogodak u mreži TSC-a.

Da je Sumin ulazak pun pogodak, pokazala se u 71. minutu kada je prošetao odbranu, njegov šut je odbranjen, ali je na nju natrčao Asano i postavio konačan rezultat 0:4.

Partizan se sada nalazi na drugom mestu iza večitog rivala sa 35. bodova, dok Crvena zvezda nakon pobede nad Radom 3:0 ima 44 bodova, pa su i dalje ostali jedina nesavladana ekipa u prvenstvu.

Napišite komentar

view all comments