Partizan do ubedljive pobede u poslednjoj četvrtini

Partizan je u okviru 6. kola Aba lige pobedio Zadar 78:63. Crno-beli su tokom većeg dela meča igrali egal sa Hrvatskom ekipom, međutim, šutem za tri poena u poslednjoj četvrtini, uspeli su da dođu do pobede. Najefikasniji u redovima crno-belih, bili su Nikola Janković sa 15 poena. Isto toliko je ubacio i Nemanja Dangubić, dok je u gostojućoj ekipi najbolji bio Onukaku sa 13 poena. Isti učinak kod gostiju, imao je i Mavra.

Bio je zadovoljan novi strateg crno-belih posle utakmice, koji je izjavio sledeće:

,,Normalno da sam vrlo zadovoljan i srećan što smo pobedili vrlo, vrlo neugodnu ekipu Zadra, koja je igrala sa velikom energijom. Imaju veliku širinu u napadu, teraju te na fundamente igre u odbrani. Moram da pohvalim ekipu, jer smo trenirali dobro i nije bilo lako izvući energiju. Pohvalio bih ih za pristup. Mislim da je ovo bilo dobro. Dali smo sve od sebe i srećan smo što smo probili led“.

Partizan nakon ovog kola ima skor od tri pobede i tri poraza, dok je Zadar na učinku od jedne pobede i pet poraza. U narednom meču, Partizan će gostovati Ciboni, dok Zadar dočekuje Budućnost.

Napišite komentar

view all comments