PARTIZAN DALEKO OD MILIONA: Sadik se porazom Almerije udaljio od La Lige! (VIDEO)

Fudbaleri Almerije daleko su od plasmana u elitni rang španskog fudbala. Iako su sezonu započeli odlično i neko vreme čak i bili na poziciji koja vodi direktno u La Ligu, morali su da se zadovolje plej-ofom.

Tamo ih je sačekala ekipe Đirone i poprilično razbila već u prvom meču. Domaća ekipa je slavila rezultatom 3:0 i praktično je na taj način već rešeno pitanje prvog finaliste u borbi za preosala mesto u Primeri.

Utakmica je rešena već u petom minutu kada je na semaforu stajalo 2:0 za Đironu, a golove su postigli Barkenas i Kuoto. Konačan rezultat postavio je Sila u 65. minutu meča.

Koliko je Almerija bila loša na ovom meču, govori i podatak da su za 90 minuta uspeli da upute samo jedan šut ka protivničkom golu i to van okvira.

Umar Sadik, strelac 20 golova ove sezone nije bio primetan na ovom meču, a u slučaju eliminacije i ostanka u Segundi, Partizan će morati da sačeka na dodatne milione u vidu bonusa za plasman Almerije u Primeru. Naravno, pitanje je da li će Nigerijac uopšte i dočekati narednu sezonu u istom klubu, pošto ima zainteresovanih za njegove usluge.

Napišite komentar

view all comments